Το Bayline Lifeguard School ξεχωρίζει και αυτό αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι συνεργάτες και οι μαθητές μας. Εκτός από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων μας κατάφερε να ανακάμψει άμεσα επαγγελματικά, η διαχρονικότητα των σωτήριων υπηρεσιών που προσφέρουμε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Οι Δήμοι των πιο πολυσύχναστων νησιών της χώρας, όπως η Μύκονος, η Σκόπελος, η Σκιάθος και η Νάξος, επιλέγουν κάθε χρόνο το Bayline για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των ακτών τους. Ωστόσο, δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτούς, καθώς είμαστε και περήφανοι που βρισκόμαστε στη Χαλκιδική, η οποία «δεν έχει τέτοια». Από το 2000 μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι που συνδυάζουμε ευκαιρίες αποκατάστασης και ασφάλεια. Κάτι … πολύ καλά κάνουμε!

Αφού μεταφέρετε το ναυαγοσώστη σας, θα θέλετε να ξεκινήσετε το κυνήγι εργασίας σας και να υποβάλετε αίτηση για ναυαγοσωστικές εργασίες. Το πρώτο βήμα για την επιχείρηση ναυαγοσώστη είναι να ναυαγοσωστική σχολή δημιουργήσετε την κάψουλα ή το βιογραφικό σας. Μια κάψουλα είναι γενικά ένα έγγραφο ενός δρομέα που παραθέτει τις ιδιαίτερες πληροφορίες, τις μπριζόλες και τα προσόντα σας, καθώς και το ιστορικό απασχόλησής σας. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, γιατί θα σας καθοδηγήσουμε στον πιο σημαντικό τρόπο αυτή τη στιγμή, εάν έχετε δημιουργήσει κάψουλα μπροστά.

 

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια μορφή και έναν τύπο σιντριβάνι. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα παραδοσιακό σιντριβάνι, παρόμοιο με το Times New Roman, το Arial ή το Verdana. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα θελήσετε να λάβετε υπόψη για τη μορφή σας, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να κάνετε το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας πραγματικά ξεκάθαρα στην κορυφή του δρομέα. Συμπεριλάβετε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση κατοικίας, τη διεύθυνση αποστολής και τον κομψό αριθμό τηλεφώνου στον οποίο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μόλις το ολοκληρώσετε, θα θέλετε να αποφασίσετε για πολλές ενότητες που θα συμπεριλάβετε.

Συνιστάται να συμπεριλάβετε στη συνέχεια τις μπριζόλες και τα όργανά σας. Για αυτήν την ενότητα, θα θελήσετε να αναφέρετε το συγκεκριμένο όργανο ναυαγοσώστη σας (Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός, Πρόσκοποι της Αμερικής, κ.λπ.), το όργανο ΚΑΡΠΑ και Πρώτων Βοηθειών σας, καθώς και οποιοδήποτε άλλο όργανο μπορεί να έχετε αποκτήσει. Λάβετε υπόψη ότι θα θέλετε να συμπεριλάβετε μόνο όργανα που είναι υλικά για τη ναυαγοσωστική. Προφανώς δεν θα είχε νόημα να συμπεριλάβετε το όργανο θεραπείας μασάζ στην κάψουλα ναυαγοσώστη σας. Φροντίστε επίσης να συμπεριλάβετε τυχόν μπριζόλες που μπορεί να έχετε που είναι απαραίτητες για να είστε ναυαγοσώστης. Τα καλά χαρακτηριστικά ναυαγοσώστη περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, υπεύθυνους, προσεκτικούς και υπομονετικούς, εξαιρετικούς πράκτορες και πάντα στημένους. Ένας άλλος τρόπος για να αποφασίσετε ποιες μπριζόλες θα συμπεριλάβετε είναι να ελέγξετε τον πίνακα εργασιών. Αναζητήστε λέξεις-κλειδιά παρόμοιες με τις λέξεις-κλειδιά που είναι υπεύθυνος, παίκτης διμοιρίας και θετικός σταθμός μεταξύ πολλών άλλων.

 

Η επόμενη ενότητα που προτείνουμε να συμπεριλάβετε στην κάψουλα σας είναι η κάποτε εργασιακή σας εμπειρία. Φροντίστε να περιγράψετε τις προηγούμενες εργασίες σας με την οπίσθια χρονολογική σειρά, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη. Συμπεριλάβετε το όνομα του εργοδότη, τις ημερομηνίες απασχόλησης και μια σύντομη περίληψη των υποχρεώσεών σας σε αυτήν τη θέση εργασίας. Ακριβώς όπως συνιστούμε να εγκλιματίσετε τις πιεσμένες μπριζόλες σας στο τραπέζι εργασίας, σας προτείνουμε να το κάνετε και στην ενότητα απασχόληση. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιλαμβάνονται ανακριβείς πληροφορίες ή ψευδείς υποχρεώσεις. Αυτό που εννοούμε είναι να συμπεριλάβετε εμπειρία που θα είναι άμεσα χρήσιμη στην καριέρα σας ως ναυαγοσώστη. Για παράδειγμα, εάν έχετε προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε ένα μαγαζί με σάντουιτς, θα είναι πιο ωφέλιμο να σημαδεύετε την επικοινωνία σας με τους συμπαίκτες και τους καλεσμένους παρά να τονίζετε την ικανότητά σας να φτιάξετε ένα υπέροχο σάντουιτς. Ενώ μπορείτε να φτιάξετε ένα εξαιρετικό σάντουιτς, η ικανότητά σας να επικοινωνείτε εύκολα και αποτελεσματικά θα είναι πολύ πιο πολύτιμη για τον μελλοντικό σας εργοδότη. Ως δευτερεύουσα σημείωση, εάν δημιουργείτε μια κάψουλα χωρίς καμία εγκεκριμένη εργασιακή εμπειρία, μπορείτε να συμπεριλάβετε εργασία με εισφορά, εργασία μέσω της ακαδημίας ή των αθλημάτων που παίζετε ή οποιεσδήποτε δευτερεύουσες εργασίες παρόμοιες με εργασία στην αυλή ή φύλαξη παιδιών.

Η τελευταία ενότητα που πρέπει να συμπεριληφθεί είναι μια εθελοντική ενότητα. Ωστόσο, σας προτείνουμε να συμπεριλάβετε πληροφορίες εκπαίδευσης, εάν έχετε ακόμα χώρο στον δρομέα. Για να ξεκινήσετε, αναφέρετε το όνομα και τη θέση της πιο πρόσφατης ακαδημίας που παρακολουθήσατε και τις ώρες που ήσασταν σε αυτήν την ακαδημία. Άλλες πληροφορίες που θα θέλατε να λάβετε υπόψη σας είναι: Ο ΣΔΣ σας, τυχόν μαθήματα που σχετίζονται με τη ναυαγοσωστική, ή τυχόν συλλόγους, αθλήματα ή μετά την προετοιμασία της ακαδημίας. Αν πατήσετε αυτές τις πληροφορίες, θα υποδηλωθεί στους εργοδότες ότι μπορείτε να χειριστείτε πολλαπλές υποχρεώσεις.

 

Αν και τα βιογραφικά μπορεί να μην χρειάζονται πάντα όταν κάνετε αίτηση για ναυαγοσωστικές θέσεις, θα σας δώσει ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με εκείνους τους αγωνιστές που δεν υποβάλλουν μια κάψουλα με την αίτησή τους για εργασία. Ωστόσο, θα έχετε μια τακτοποιημένη, επαγγελματική κάψουλα να υποβάλετε με όλες τις ναυαγοσωστικές εργασίες σας, εάν ακολουθήσετε τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω.

Categories: Miscellaneous