Från april till november kan mountainbikecyklister åka på Järvsös terrängspår. Det finns nybörjarspår och mer utmanande spår för den erfarne cyklisten, så det finns något för alla.

Prova den gröna Järvsöbaden Badtjärnsleden, som är knappt 3 km lång och perfekt för barn och nybörjare. Eller prova den längre röda Skästraleden på 11 km för dem som vill ha lite mer utmaning. För Järvsö Boende är Järvsöbaden Badtjärnsleden är en perfekt grävd bred, slät och platt led för barn och nybörjare. Skästraleden är en bra led för den mer erfarna terrängcyklisten. Leden löper på en kombination av grusväg, smala stigar och på maskingrävd stig.

Senare i höst öppnar vi också en ny blå stig, Badtjärns Blåa, på 4,5 km för de mer erfarna cyklisterna. Båda lederna börjar och slutar på kort avstånd från hotellet. Det gillar vi!

Järvsö är en fantastisk plats för cykling, oavsett om du är ute efter en smidig och härlig nybörjarutflykt eller något lite mer utmanande. Järvsöbaden Badtjärnsleden är grön, vilket innebär att den är lätt att cykla, och den är nästan 3 km lång. Den är perfekt för familjer eller vänner som vill prova på mountainbike i skogen för första gången. Och senare i år öppnar vi också en ny blå stig, Badtjärns Blåa-stigen, som passar bättre för mer erfarna cyklister. Båda lederna börjar och slutar i närheten av hotellet, så du kan ta din cykel och ge dig iväg! Om du känner dig mer ambitiös finns det också gott om röda stigar (som är mellanstora) att välja mellan. Skästraleden är smal på vissa ställen och har några branta lutningar, men om du är ute efter ett bra träningspass kommer den här att göra susen!

 

Categories: Business